Over ons

Wij, Marschee B.V. te Helmond, zijn een totaalleverancier voor de horecaondernemer in het midden- en kleinbedrijf. We leveren food- en non-food producten met geconditioneerde vrachtwagens in Brabant en Limburg.

We leveren onder andere aan cafetaria’s, snackbars, (eet)cafés, restaurants, catering en sport-e n bedrijfskantines.

We zijn niet alleen leverancier, maar ook een zakenpartner waar klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan. Door onze ervaring zijn we als geen ander in staat u te adviseren bij een juiste assortimentskeuze. Natuurlijk staan we ook open voor nieuwe ideeën van u. We kunnen dus met recht zeggen dat we een actief meedenkende partner zijn als het gaat over nieuwe verkoopconcepten. Door onze compacte organisatie kunnen wij als geen ander inspelen op de specifieke wensen van u, onze klant, en de  veranderende marktsituaties. Snelle levertijden en persoonlijk contact maken Marschee B.V. de ideale partner voor de totale out of home markt.

 

Als u geïnteresseerd bent geraakt in ons bedrijf als meedenkende partner voor uw bedrijf, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door een mail te sturen naar: verkoop@marschee.nl óf vul het contactformulier in op: https://www.marschee.nl/contact.

 

MARSCHEE: NIET DE GROOTSTE, WEL DE BESTE !!!